Domaine Boyar Reserve veinid meeldivad inimestele, kes peavad lugu traditsioonilisest veinide valmistamise viisist. Rikkalikult puuviljased ja tammised, rõhutades veinide peent ja originaalset maitset - nende veinide stiil on äratuntav ja atraktiivne. Veinid sobivad aperitiiviks, kuid on head ka toidu kõrvale, eriti Bulgaaria köögi juurde.
Valikusse kuuluvad: Cabernet Sauvignon ja Merlot
Aroomis on tunda tamme, happesus meeldiv. Maitse pehme, vaniljene, aimata mustsõstart, lõpumaitse pisut tanniinine. Rikkalikult maitseküllane punane vein.
Sobib punasest lihast valmistatud roogade juurde, nauditav ka juustuga.
Serveerida temperatuuril 16-18°C.
Aroomis on tunda tamme ja mandlit. Tammine, vanilje nüansiga, meeldiva happesusega vein.
Sobib hästi punasest lihast ja grillitud toitude juurde.
Serveerida temperatuuril 16-18°C.
Küpsete metsamarjade ja aroonianootidega, keskmiselt tanniinine, omapäraste vaniljeste puidunüanssidega ning pisut salapärase pargitud naha, mulla ja tubakase järelmaitsega. Väga isikupärane maitsestruktuur. Vein pakub avastamisrõõmu tõelisele veinisõbrale!
Sobib suurepäraselt punasest lihast valmistatud hautiste, ulukilihast toitude ja raguudega, pehmete ning laagerdunud juustudega.
13%, 75cl, Thracian Valley.
Serveerida temperatuuril 18-20°C.