Üldiseloomustus

Domaine Boyar sordiveinide valikut iseloomustab neile iseloomulik puuviljasus. Veini stiiliharmoonia väljendub veini aroomis ja värskuses. Õigesti serveerituina on veine meeldiv nautida nii toidu kõrvale kui seltskonnajoogina.

Valikusse kuuluvad: Cabernet Sauvignon, Merlot, Rose, Chardonnay, Muscat, Gewürztraminer.

DB Chardonnay

Domaine Boyar ChardonnayDomaine Boyar Chardonnay on iseloomult värske, kerge, puuviljane valge vein.

Sobib aperitiivina, aga samuti kana- ja kalaroogadega.

Serveerida temperatuuril  8-10°C.

DB Gewürztraminer

Domaine Boyar GewürztraminerVärske, kerge, sordile iseloomulike maitseomadustega valge vein.

Sobib juua aperitiivina, heaks lisandiks erinevate salatite juurde.

Serveerida temperatuuril 8-10°C.

DB Muscat

Domaine Boyar MuscatVärske, kerge, puuviljane kuiv valge vein.

Hea aperitiiv, sobib hästi koos mereandidest salatitega.

Serveerida temperatuuril 8-10°C.

DB Black Rose

Domaine Boyar Black RoseAroom värske, marjane, tunda nii vaarikat kui punast sõstart.

Sobib linnu- ning sealihast toitudega, samuti idamaise köögiga.

Serveerida temperatuuril 14-16°C.

DB Merlot

Domaine Boyar MerlotVärske, keskmise täidlusega, puuviljane punane vein.

Sobib kergete lihatoitudega, pastaroogade, juustuga.

Serveerida temperatuuril 16-18°C.

DB Cabernet Sauvignon

Värske, keskmise täidlusega, puuviljane punane vein.

Sobib  kergete liharoogadega.

Serveerida temperatuuril 16-18°C.