Domaine Boyar sordiveinide valikut iseloomustab neile iseloomulik puuviljasus. Veini stiiliharmoonia väljendub veini aroomis ja värskuses. Õigesti serveerituina on veine meeldiv nautida nii toidu kõrvale kui seltskonnajoogina.
Valikusse kuuluvad: Cabernet Sauvignon, Merlot, Rose, Chardonnay, Muscat, Gewürztraminer.
Domaine Boyar Chardonnay on iseloomult värske, kerge, puuviljane valge vein.
Sobib aperitiivina, aga samuti kana- ja kalaroogadega.
Serveerida temperatuuril 8-10°C.
Värske, kerge, sordile iseloomulike maitseomadustega valge vein.
Sobib juua aperitiivina, heaks lisandiks erinevate salatite juurde.
Serveerida temperatuuril 8-10°C.
Värske, kerge, puuviljane kuiv valge vein.
Hea aperitiiv, sobib hästi koos mereandidest salatitega.
Serveerida temperatuuril 8-10°C.
Aroom värske, marjane, tunda nii vaarikat kui punast sõstart.
Sobib linnu- ning sealihast toitudega, samuti idamaise köögiga.
Serveerida temperatuuril 14-16°C.